Dámská edice

Udělali jsme průzkum: 

Zeptali jsme se 100 žen a zjišťovali jsme, co všechno má káva splňovat, aby jim chutnala. A co všechno jsme zjistili?

Elegance a vůně kávy jsou pro mnoho žen významnou součástí jejich každodenního rituálu. Ačkoliv jsou chuťové preference subjektivní a mohou se mezi jednotlivými ženami lišit, existují určité parametry, které činí kávu atraktivní pro většinu žen.

Jemnost

Jednou z nejdůležitějších oblastí, na kterou by se dámská edice kávy měla zaměřit, je chuťový profil. Mnoho žen má často jemnější chuťové buňky a preferuje kávu s jemnější chutí. To znamená, že by měla být vyvážená a méně hořká. Příliš intenzivní hořkost může být pro některé ženy nepříjemná. Káva s jemnější chutí umožňuje subtilní nuance.

Dámská edice by tedy měla nabízet tóny ovoce, květin a čokolády a snížení hořkosti.

Proto jsme pro naši dámskou edici vybrali Ethopii. Jedná se o 100% Arabicu bez stop hořkosti se světlejším pražením. Chuť připomíná citrusy a broskev, je tedy laděna do ovocna.

Aromatický profil:

Vůně kávy je důležitým faktorem při výběru a hraje klíčovou roli při vytváření příjemného kávového rituálu. Ženy často ocení kávu s výrazným a příjemným aromatem, který může obsahovat tóny jako vanilka, karamel, oříšky, čokoláda nebo květiny. Káva s bohatým a lákavým aroma může přispět k zážitku z kávy. Káva do kapsy používá znovu-uzavíratelné obaly a tak z kávy nevyprchá žádné aroma.

Dámská edice nabízí výrazné, ale jemné a příjemné aroma.

 Přejít na zrnkovou kávu

Vyváženost:

Ženy obecně preferují kávu s vyváženými chutěmi. To znamená, že by neměla být příliš kyselá ani příliš hořká. Vyváženost chutí umožňuje vyniknout různým složkám kávy a vytváří příjemnou harmonii. Měla by mít svěží charakter. Ženy často preferují kávu, která není příliš těžká nebo mastná, a která jim umožňuje si vychutnat každý doušek bez pocitu přesycení.

 

 

Kvalita:

Káva by měla být zpracována s péčí a měla by se používat čerstvá, kvalitní zrna. Kvalitní suroviny přispívají k výraznosti a příjemnosti chuti kávy. Proto je naše Ethiopie výbornou volbou pro dámskou edici. Nepochází odnikud jinud, než z Ethiopie, konkrétně z oblasti Kaffa. Kávu pražíme 3x měsíčně a je tak stále čerstvá.

Praktičnost:

Každá žena dozajista ocení praktičnost, a to nejen přípravy, ale i balení. S Kávou do kapsy je možné mít svou dávku kávy kdykoliv po ruce a připravit si ji do dvou minut. Stačí ji přibalit do kabelky a připravit si ji kdekoliv a kdykoliv.

Přejít do kávy ve filtru

 

Elegance:

Samozřejmě by neměly být opomíjeny ani další aspekty, jako je prezentace kávy. Ženy často dbají na estetiku a detaily, a proto by měla být dámská edice kávy doprovázena elegantním obalem, který odráží vkus a styl.

Každá žena chce také podpořit eleganci vkusnými doplňky, proto je obsahem balení dámské edice také jemné náušnice vyrobené z pravých zrnek Ethiopie, což jistě ocení každá milovnice kávy.

Závěr

Dámská edice by měla spojovat představy o jemnosti, eleganci a vysoké kvalitě. Nejenže by měla nabízet jemný a vyvážený chuťový profil, ale měla by být praktická a elegantní. Káva je pro mnoho žen víc než jen pouhý nápoj; je to rituál a způsob vyjádření osobního stylu, který může každá žena podtrhnout elegantním doplňkem, který je taktéž součástí balení.

Dámská edice by měla odpovídat individuálním preferencím a představám žen o perfektní kávě. Probouzejte své smysly s naší neodolatelnou dámskou edicí kávy. 

Tak neváhejte a udělejte si radost, nebo obdarujte ženy ve vašem okolí!

 

Objednejte
DEGUSTAČNÍ BALÍČEK 129 Kč S DOPRAVOU ZDARMA
a v případě nespokojenosti vám vrátíme celou částku

JEDINEČNÉ VÝHODY

kdekoliv

Kávu lze připravit
kdekoliv a kdykoliv

rucni

Používáme znovu-uzavíratelné obaly a z kávy nevyprchá žádné aroma

namleto

Kávu pražíme 3x měsíčně
a je tak stále čerstvá

namleto

Není potřeba kávovar ani jiné příslušenství

namleto

Dárek zdarma při nákupu nad 500 Kč

namleto

Doprava zdarma při nákupu nad 1000 Kč

namleto

Myslíme na životní prostředí

Varianty balení
1 x 10 g Každý filtr s kávou je balený zvlášť
5 x 10 g, 10 x 10 g, 30 x 10 g Jednotlivé filtry s kávou jsou umístěny po více kusech do jednoho opětovně uzavíratelného obalu.
Postup přípravy
Odtrhni filtr
Nasaď na hrnek
Prolej horkou vodou