Zkušenost rybáře s Kávou do kapsy

Káva do kapsy se stává stále oblíbenější výbavou i mezi dobrodružnými rybáři. V tomto článku se podíváme na recenzi jednoho rybáře, který naši kávu objevil náhodou a velmi si ji oblíbil; a rozhodl se podělit o svou zkušenost.

 

Rybářství je aktivita, která vyžaduje trpělivost a soustředění, a mnozí rybáři našli v kávě spolehlivého společníka. Ale co dělat, když jste na rybách v divočině nebo na odlehlém břehu, kde není k dispozici žádný kávovar a místo instantní kávy byste si dali raději šálek kvalitní, silné kávy? Do tašky s výbavou stačí hodit naše kávové filtry, jejichž příprava je rychlá a jednoduchá!

Káva ve filtru

Přejít do kávy ve filtru

 Podělíme se s vámi o recenzi nadšeného rybáře Vladimíra:

 

Kávu do kapsy jsem objevil minulý rok na jaře zcela náhodou na internetu. Jako vášnivému rybáři, závislému nejen na kofeinu, ale na hlavně na dobrém “kofeinu” - tedy na dobré kávě, mě okamžitě zaujala. Brzká ranní káva, když se nad vodou ještě převalují kotouče mlhy, mokré prsty jsou zkřehlé zimou a slunce pomalu vychází nad obzor je jeden z těch momentů, které na rybařině mám tak rád.

 Vyzkoušel jsem za ty roky snad vše - instatní kávy, pytlíčky 2v1, 3v1, turka… vše dokáže zahřát, ale ten požitek prostě chybí. Rybářská výbava je velká sama o sobě, ještě k ní balit kávovar, presovač nebo překapávač?! Byl jsem zvědavý, jak bude Káva do kapsy fungovat. Svou premiéru si odbyla na Tyšláku v brzkém jaru.

Příprava rychlá a snadná. Trocha vody je uvařená v rendlíku během minuty, překapání ještě rychleji. A káva sama o sobě - vynikající. Proti všem těm instatním sr…m prostě opravdu káva. Byl jsem vážně velmi mile překvapený. A znovuuzavíratelný obal je ve vlhkém vzduchu u vody k nezaplacení.

Přejít na kávové příslušenství

A aby toho nebylo málo, navíc jsme ten den pokořili po 2 letech osobáček u jestera - rovných 140 cm., Chvíli mi sice trvalo, než jsem vyladil množství vody, ale dnes už si připravuji kávu přesně tak, jak ji mám rád. Těsně pod půlku hrnku.

Od té doby mne provází na krátkých i velkých výpravách a já si své zamilované svítání u vody můžu vychutnávat naplno. A nejen svítání. Doprovázela nás i na rybaření do Itálie na Pád a i zde, přes nepřízeň počasí, “evakuaci” z řeky do mariny před velkou vodou a neustávající déšť nám přinesla štěstí a nakonec se nám podařilo překonat říční osobák 15 kilovým pádským mohykánem. Nevím, jestli je to Kávou do kapsy, ale i na zatím poslední výpravě na Staré vodě jeden osobáček padl v okamžiku, kdy jsem si vychutnával vaši kávu. Krásný lysec s váhou lehce přes 17 kg posunul náš rekord o další kilo směrem k vysněné 20.

 

 Chtěl jsem vám tímto jen poděkovat za skvělý nápad a výbornou kávu, která mi ten báječný čas na rybách dokázala posunout ještě o kousek víc k dokonalosti a podělit se o pár fotek z přípravy i úlovků.

 

P.S. Nejraději mám ráno Chlapskou edici, která po ránu opravdu nakopne, přes den si hýčkám chuťové pohárky nejčastěji Pico Mirante. Právě teď se na jednu vaří voda na Starém plese 🙂. Tak věřím, že i teď se štěstím, které nám na výpravách nosí, posuneme osobáček o kus dál.

Petrův zdar

Vladimír

 

Objednejte
DEGUSTAČNÍ BALÍČEK 129 Kč S DOPRAVOU ZDARMA
a v případě nespokojenosti vám vrátíme celou částku

JEDINEČNÉ VÝHODY

kdekoliv

Kávu lze připravit
kdekoliv a kdykoliv

rucni

Používáme znovu-uzavíratelné obaly a z kávy nevyprchá žádné aroma

namleto

Kávu pražíme 3x měsíčně
a je tak stále čerstvá

namleto

Není potřeba kávovar ani jiné příslušenství

namleto

Dárek zdarma při nákupu nad 500 Kč

namleto

Doprava zdarma při nákupu nad 1000 Kč

namleto

Myslíme na životní prostředí

Varianty balení
1 x 10 g Každý filtr s kávou je balený zvlášť
5 x 10 g, 10 x 10 g, 30 x 10 g Jednotlivé filtry s kávou jsou umístěny po více kusech do jednoho opětovně uzavíratelného obalu.
Postup přípravy
Odtrhni filtr
Nasaď na hrnek
Prolej horkou vodou