Káva do kapsy: Dokonalý firemní dárek pro každou příležitost

Přemýšlíte, jak potěšit své blízké, kolegy, přátelé a to nejen na Vánoce či o svátcích? Máme pro Vás skvělé řešení - dárková balení naší kávy!

Firemní dárky jsou skvělým způsobem, jak poděkovat zaměstnancům a obchodním partnerům za jejich příspěvek k úspěchům společnosti. Nic nemůže udělat lepší dojem než originální a užitečný dárek. V dnešní době, kdy je každý spěchá a životní tempo je rychlé, neexistuje lepší způsob, než překvapit své kolegy nebo klienty něčím, co jim zpříjemní každodenní chvíle. A co kdybychom vám řekli, že dokonalý firemní dárek může být tak malý, že se vejde do kapsy?

Dárková  balení jsou ideální volbou v případě, kdy chcete potěšit své blízké, kolegy, přátelé, či jakéhokoli milovníka kávy a mlsání - v nabídce můžete vybrat i z našich kvalitních oříšků.

Výhodou je, že ať už si u nás na eshopu vyberete cokoliv v jakékoli sekci, balíček vám přijde krásně zabalený v dárkové krabici, tudíž si nemusíte lámat hlavu s balením. Ke každé zásilce také přikládáme osobní vzkaz; a pokud nám napíšete do poznámky k objednávce, co na něj máme uvést, napíšeme cokoliv dle vašeho přání. Krabice je vyplňována dřevitou vlnou, která balíček krásně vyplňuje a navíc je ekologická.
Nabídka je rozmanitá natolik, že si vybere každý!

Jak vybrat dárek z našich dárkových balení?

Dárková balení si můžete vybrat podle několika kritérií, a to jsou:

1.1 Dárková balení podle obsahu

1.2 Dárky pro ženy

1.3 Dárky pro muže

1.4 Voucher nebo fyzický dárek

1.5 Degustační balení

 

1.1 Dárková balení podle obsahu

Naše dárková balení se skládají buď z čistě kávových produktů nebo v kombinaci s oříšky a kávovým příslušenstvím.

Dárková balení pouze s kávou

Dárková balení s kávou a kávovým příslušenstvím

  • Dárkové balení - Plecháček: ideální volba pro všechny dobrodruhy, kteří postrádají kvalitní plecháček na cesty, do kterého si můžete rovnou přichystat naši filtrovanou kávu!
  • Dárkové balení - Ponožky od babičky: balíček vhodný pro zahřátí s teplým nápojem a teplými ponožkami! Zakoupením ponožek pomůžete, aby čeští senioři vedli plnohodnotný a veselý život.  Každý pár je originál.

 

1.2 Dárkové balení pro ženy

Ženy si spíše raději pomlsají, tudíž doporučujeme čistě kávové balíčky nebo dárkové balení s kávou a oříšky.

Dárkové balení pouze s kávou

Dárková balení s kávou a oříšky

1.3 Dárkové balení pro muže

Muže spíše potěšíte silnou kávou a kávovým příslušenstvím, které můžou využít někde na cestách, tudíž doporučujeme čistě kávové balíčky nebo dárkové balení s kávovým příslušenstvím.

  • Dárkové balení pouze s kávou

 

 

  • Dárková balení s kávou a příslušenstvím

 

1.4 Voucher nebo fyzický dárek

S našimi dárkovými baleníme máte vysokou šanci, že obdarovaná osoba bude potěšena, stačí zjistit, zda má ráda kvalitní kávu, dobré mlsání a kvalitní kávové příslušenství, kterým může být vybavena.

I přesto si nemusíte být jisti, co by daná osoba preferovala - v tom případě je možné sáhnout po univerzálním řešení; koupí dárkového voucheru požadované hodnoty. Obdarovaná osoba si pak může pořídit cokoliv z našeho eshopu podle osobního výběru. 

Fyzický dárek potěší tím, že uvidí konkrétní dárek, ne pouze kus papíru - ale je zde ta možnost, že se nemusíte trefit do vkusu.

Dárkový voucher



1.5 Degustační balení

Pokud byste si nevěděli rady a tápali, jakou kávu zvolit, má to jednoduché řešení - můžete vybrat degustační balíček dle požadovaných preferencí. Ať už kávu ve filtru, nebo raději kávu zrnkovou, kterou je možno si namlet a připravit konkrétní oblíbenou metodou dle chuti. 

 

 

Ať už se Vám z nabídky líbí cokoliv, sestavíme Vám vánoční dárkové balíčky na míru pro Vaše klienty nebo zaměstnance.

Věříme, že vás naše nabídka dárkových balení zaujme a rozhodnete se potěšit a obdarovat nejen své kolegy kvalitní kávou!

Objednejte
DEGUSTAČNÍ BALÍČEK 129 Kč S DOPRAVOU ZDARMA
a v případě nespokojenosti vám vrátíme celou částku

JEDINEČNÉ VÝHODY

kdekoliv

Kávu lze připravit
kdekoliv a kdykoliv

rucni

Používáme znovu-uzavíratelné obaly a z kávy nevyprchá žádné aroma

namleto

Kávu pražíme 3x měsíčně
a je tak stále čerstvá

namleto

Není potřeba kávovar ani jiné příslušenství

namleto

Dárek zdarma při nákupu nad 500 Kč

namleto

Doprava zdarma při nákupu nad 1000 Kč

namleto

Myslíme na životní prostředí

Varianty balení
1 x 10 g Každý filtr s kávou je balený zvlášť
5 x 10 g, 10 x 10 g, 30 x 10 g Jednotlivé filtry s kávou jsou umístěny po více kusech do jednoho opětovně uzavíratelného obalu.
Postup přípravy
Odtrhni filtr
Nasaď na hrnek
Prolej horkou vodou