Jakou rozpustnou kávu zvolit?

 

Jak se rozpustná káva vyrábí?

Výroba rozpustné kávy je stejná jako například u masoxu. Uvaří se velké množství kávy z běžné zrnkové mleté kávy. Lógr se přefiltruje a následně se z výsledného nápoje odpaří voda. Sušina je rozpustná káva, která se po opětovném zalití vodou opět stává kávou. K výrobě rozpustné kávy se často využívá nejnekvalitnější zrna. Do sušin jsou přidávány různé stabilizátory pro zajištění trvanlivosti a větší pěnivosti. Rozpustná káva má vždy svou typickou chuť, lépe řečeno pachuť. Tento způsob přípravy kávy je dost rychlý, ale ze zdravotních i z kvalitativních důvodů jej nedoporučujeme.

Když už hledáte jednoduchý a levný způsob přípravy kávy

Přejít do kávy ve filtru

Zkuste Kávu do kapsy. Naše šikovné kávové filtry, které jsou již naplněné namletou čerstvou kávou z těch nejlepších světových pražíren, vás přesvědčí, že žádný kávovar nepotřebujete. Jestli jste doma, v práci či na cestách, stačí vytáhnout šikovný pytlík a připravit si dokonalou kávu do 2 minut. Postačí vám jen hrnek a horká voda.

O co se jedná? Podívejte se na postup přípravy, ohromí vás jeho jednoduchost

 

Objednejte
DEGUSTAČNÍ BALÍČEK 129 Kč S DOPRAVOU ZDARMA
a v případě nespokojenosti vám vrátíme celou částku

JEDINEČNÉ VÝHODY

kdekoliv

Kávu lze připravit
kdekoliv a kdykoliv

rucni

Používáme znovu-uzavíratelné obaly a z kávy nevyprchá žádné aroma

namleto

Kávu pražíme 3x měsíčně
a je tak stále čerstvá

namleto

Není potřeba kávovar ani jiné příslušenství

namleto

Dárek zdarma při nákupu nad 500 Kč

namleto

Doprava zdarma při nákupu nad 1000 Kč

namleto

Myslíme na životní prostředí

Varianty balení
1 x 10 g Každý filtr s kávou je balený zvlášť
5 x 10 g, 10 x 10 g, 30 x 10 g Jednotlivé filtry s kávou jsou umístěny po více kusech do jednoho opětovně uzavíratelného obalu.
Postup přípravy
Odtrhni filtr
Nasaď na hrnek
Prolej horkou vodou