Káva v kapslích vs. káva do kapsy

Velmi populární způsob přípravy kávy se stal součástí mnoha domácnostní a kanceláří. Řeč je o kávovarech na kapsle. Je však tato varianta výhodná a kvalitní? To si povíme v tomto článku.

 kapsle

Kolik stojí kávovar na kapsle?

Nejlevnější kávovary na kapsle ve slevách stojí kolem 1500 Kč. Tyto kávovary můžou být velice nekvalitní a v mnoha případech nevydrží déle než slibuje záruční doba. Běžné kávovary na kapsle stojí kolem 3000 Kč. Stojí však za to si připlatit? Tak jako tak, reklamace bývají problematické, jelikož si výrobce vždy může najít únikovou cestu. Třeba jak se stalo jednou nám. V kanceláři jsme používali kapslový kávovar jedné nejmenované firmy. Po asi 9 měsících používání z kávovaru přestala káva vytékat. Po reklamaci, která nám nebyla uznána, nám bylo řečeno, že kávovar je zavápněn. Reklamace nebyla uznána z důvodu používání nevhodné vody. Z výsledků vody, které jsme si provedli, byly patrné normové, tedy správné hodnoty minerálů ve vodě.

Přejít do kávy ve filtru 

Tudíž z běžně používané vody v České republice se kávovar po 9 měsících stal nefunkční bez možnosti náhrady škody. Navíc samotné kapsle do kávovaru stojí kolem 10 Kč. Když tedy vezmeme v potaz cenu kapslí, cenu kávovaru a životnost kávovaru oproti Kávě do kapsy je kapslový kávovar nevýhodný. A jak je to s kvalitou? Záleží kapsle od kapslí. Za nás vyhrává Káva do kapsy.

 

O co se jedná? Podívejte se na postup přípravy, ohromí vás jeho jednoduchost

 

Objednejte
DEGUSTAČNÍ BALÍČEK 129 Kč S DOPRAVOU ZDARMA
a v případě nespokojenosti vám vrátíme celou částku

JEDINEČNÉ VÝHODY

kdekoliv

Kávu lze připravit
kdekoliv a kdykoliv

rucni

Používáme znovu-uzavíratelné obaly a z kávy nevyprchá žádné aroma

namleto

Kávu pražíme 3x měsíčně
a je tak stále čerstvá

namleto

Není potřeba kávovar ani jiné příslušenství

namleto

Dárek zdarma při nákupu nad 500 Kč

namleto

Doprava zdarma při nákupu nad 1000 Kč

namleto

Myslíme na životní prostředí

Varianty balení
1 x 10 g Každý filtr s kávou je balený zvlášť
5 x 10 g, 10 x 10 g, 30 x 10 g Jednotlivé filtry s kávou jsou umístěny po více kusech do jednoho opětovně uzavíratelného obalu.
Postup přípravy
Odtrhni filtr
Nasaď na hrnek
Prolej horkou vodou