Filtrovaná káva a její příprava

V tomto článku vám vysvětlíme dva typy přípravy filtrované kávy. Prvním je starší a tradičnější způsob přípravy, druhý je naopak moderní, mnohem jednodušší a kvalitnější.

 

 

Tradiční způsob přípravy

Filtr "posaďte" na šálek nebo konvičku a vložte do něj filtrační papír. Nasypte požadované množství středně hrubě mleté kávy. Kávu navlhčete vodou o teplotě asi 90°C (vodu nechte po varu asi 1,5 minuty chladnout v otevřené konvici) a nechte ji 20 vteřin rozpařit. Poté dolite vodou až po okraj filtru a počkejte, až veškerá tekutina prokape do šálku. Jednoduché, že?

 

Moderní způsob přípravy  

Zkuste Kávu do kapsy. Naše šikovné kávové filtry, které jsou již naplněné namletou čerstvou kávou z těch nejlepších světových pražíren, vás okouzlí svou jednoduchou přípravou a dokonalou chutí. Jestli jste doma, v práci či na cestách, stačí vytáhnout šikovný pytlík a připravit si dokonalou kávu do 2 minut. Postačí vám jen hrnek a horká voda.

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde.
eco
Myslíme na životní prostředí

Zatím naše filtrační sáčky nejsou humusovatelné, ale usilovně na tom pracujeme. Již tento rok, chceme začít výrobu ze zcela kompostovatelných materiálů.

Již nyní však děláme pro životní prostředí maximum. Můžete nám zaslat naše obaly, my vám proplatíme náklady na dopravu a my obaly ekologicky a smysluplně zlikvidujeme. Před odesláním filtračních sáčků je potřeba, abyste je zbavili kávové sedliny. Tu můžete použít třeba na ekologický kompost. Minimální množství vámi odeslaných použitých obalů je 1 kg.

Před odesláním je potřeba nás kontaktovat, sdělíme vám informace o odeslání.