Filtrovaná káva a její příprava

V tomto článku vám vysvětlíme dva typy přípravy filtrované kávy. Prvním je starší a tradičnější způsob přípravy, druhý je naopak moderní, mnohem jednodušší a kvalitnější.

Tradiční způsob přípravy

Filtr "posaďte" na šálek nebo konvičku a vložte do něj filtrační papír. Nasypte požadované množství středně hrubě mleté kávy. Kávu navlhčete vodou o teplotě asi 90°C (vodu nechte po varu asi 1,5 minuty chladnout v otevřené konvici) a nechte ji 20 vteřin rozpařit. Poté dolijte vodou až po okraj filtru a počkejte, až veškerá tekutina prokape do šálku. Jednoduché, že?

Přejít do kávy ve filtru

Moderní způsob přípravy  

Zkuste Kávu do kapsy. Naše šikovné kávové filtry, které jsou již naplněné namletou čerstvou kávou z těch nejlepších světových pražíren, vás okouzlí svou jednoduchou přípravou a dokonalou chutí. Jestli jste doma, v práci či na cestách, stačí vytáhnout šikovný pytlík a připravit si dokonalou kávu do 2 minut. Postačí vám jen hrnek a horká voda.

 

Objednejte
DEGUSTAČNÍ BALÍČEK 129 Kč S DOPRAVOU ZDARMA
a v případě nespokojenosti vám vrátíme celou částku

JEDINEČNÉ VÝHODY

kdekoliv

Kávu lze připravit
kdekoliv a kdykoliv

rucni

Používáme znovu-uzavíratelné obaly a z kávy nevyprchá žádné aroma

namleto

Kávu pražíme 3x měsíčně
a je tak stále čerstvá

namleto

Není potřeba kávovar ani jiné příslušenství

namleto

Dárek zdarma při nákupu nad 500 Kč

namleto

Doprava zdarma při nákupu nad 1000 Kč

namleto

Myslíme na životní prostředí

Varianty balení
1 x 10 g Každý filtr s kávou je balený zvlášť
5 x 10 g, 10 x 10 g, 30 x 10 g Jednotlivé filtry s kávou jsou umístěny po více kusech do jednoho opětovně uzavíratelného obalu.
Postup přípravy
Odtrhni filtr
Nasaď na hrnek
Prolej horkou vodou